30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonlu gençten ilginç suçlama

Trabzon'da yaşayan bir genç, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na arkadaşı hakkında ilginç bir suç duyurusunda bulundu. 

Abdurrahman Arslan (19), yaklaşık 3 hafta önce gerçekleşen olayda arkadaşı İ.T.'nin 2 arkadaşıyla birlikte kendisine alkol karıştırılmış meyve suyunun içinde çivi yutturduğu ve 100 YTL parasını gasp ettiği iddiasıyla Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Abdurrahman Arslan, kendisine alkollü meyve suyunun içinde çivi yutturduğunu iddia ettiği İ.T.'nin okuldan arkadaşı olduğunu belirterek, "Olay günü benimle gezmek istediğini söyledi. Birlikte gezdik. Daha sonra dolmuşla Akçaabat İlçesi'ne gittik. Burada onun 2 arkadaşıyla buluştuk. Hep birlikte bir düğün salonuna gittik. Bana içki içmeyi bilip bilmediğimi sordular. Ben de içki içmek istemediğimi söyledim. Bana meyve suyu getirdiler. Meyve suyunu içerken boğazımda bir yanma oldu. Geçsin diye 2-3 bardak daha içtim. Bundan sonrasını pek hatırlamıyorum. Kendimden geçmişim. Büyük ihtimalle meyve suyuna votka karıştırmışlar" dedi. 

Kendisine 2 gün sonra gelebildiğini ve kendini Moloz mevkiinde deniz kenarındaki kayalıkların üzerinde bulduğunu ifade eden Arslan, "Karnım ağrıyordu. Bileklerimde yara izi vardı. Üzerimdeki 100 YTL'yi ve cep telefonumu da almışlardı. Karnım da ağrıyordu. Kendime geldiğimde Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittim. Bana burada film çektiler. Filmde benim midemde 5 çivi olduğunu söylediler" diye konuştu. 

Arslan, daha sonra cep telefonunu İ.T.'den aldığını kaydederek, "Kendisine bana niye çivili ve içkili meyve suyu içirdiklerini, paramı neden aldıklarını sorduğumda hiçbir şey bilmediğini söyledi. İ.T. ve 2 arkadaşından şikayetçiyim. Cezalandırılmalarını istiyorum. Bana neden böyle davrandıklarını da bilmiyorum" şeklinde konuştu. 

Midesindeki çiviler nedeniyle x-ray cihazlarından geçemediğini ve sürekli mide ağrısı çektiğini de belirten Arslan, suçluların cezasını bulmasını istedi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2007 Pazar 13:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaşar IP: 85.99.215.xxx Tarih : 17.01.2007 17:53:49
be adam !!! 5 tane çiviyi yuttun da hiç mi farketmedin :)) ayıkken çivi yutturdularsa artık bayıldığında kimbilir neler yutturmuşlardır :)) bak bu kulağına küpe olsun bundan sonra meyve suyu içerken pipet kullan !!! :))