30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor, Antep'e tur için gitti

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Gaziantep'e tur için gitti. 

Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel bir uçakla bugün saat 10:00'da Gaziantep'e giden Bordo-mavili kafilede 19 futbolcu yer alıyor. Sakatlığı bulunan İbrahim Yattara kadroya alınmazken, Hasan Üçüncü, Ömer Rıza ve kaleci Ahmet Şahin de Gaziantep'e götürülmedi. Trabzonspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu ve bazı yöneticiler de takımla birlikte Gaziantep'e giderken, havaalanına gelen Trabzonspor Taraftarlar Derneği üyeleri Teknik Direktör Ziya Doğan ve futbolculara çiçek verdi. 

Gaziantep yolculuğu öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Ceyhun Eriş, Avrupa Kupaları'na kısa yoldan katılmanın yolunun Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmaktan geçtiğini belirterek, "Gaziantepspor ile oynayacağımız kupa maçı bizim için ilk planda yer alıyor. Trabzon'da elde ettiğimiz 1-0'lık avantajı koruyup turu atlamak istiyoruz. İnşallah final oynayacağız. Ligde de ikinci yarıya iyi başladık. Bundan sonra daha iyi konuma geleceğimizi düşünüyorum" dedi. 

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut ise bu sezon en büyük hedeflerinin Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu ifade ederek, "Bunun bilincinde Gaziantep'e gidiyoruz. İlk maçı 1-0 kazanmamız avantaj gibi gözükse de çok avantajlı bir skor değil. 3 haftadır sergilediğimiz performans ve gücümüz ortada. Takım olarak iyi durumdayız. Gaziantepspor karşısında yarı finale çıkmak için gerekli skoru elde edeceğimize inanıyoruz. Ligde ise galibiyetlere devam edip yukarılarda yer almak istiyoruz" diye konuştu. 

Ersen Martin ise Gaziantepspor deplasmanına avantajlı gittiklerini anlatarak "Bu avantajı kullanmak istiyoruz. Gaziantepspor evinde çok iyi oynayan bir takım. Erken gol bulursak turu geçen taraf olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 13:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?