5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor, Avni Aker'de çalıştı

TRABZONSPOR, AVNİ AKER'DE ÇALIŞTI

Turkcell Süper Lig'in 15.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'nü konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı çift kale maç ile sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Tayfun katılmazken, Zafer ve Yattara takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı. Bordo-mavili takım, düz koşunun ardından taktik ağılıklı çift kale maç yaptı. Yeşil ve kırmızı takım halinde gerçekleştirilen çift kale maçta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmayı zaman zaman yarıda keserek oyuncularına ikazlarda bulundu. Bazı oyuncuların da yerlerini değişen Güneş, maç sonrası oyuncularıyla saha ortasında mini bir toplantı yaptı.

Yapılan çift kale maç 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, Avni Aker'de gerçekleştirilen antrenmana bordo-mavili taraftarlar da ilgi gösterdi.

Bordo-mavili takımın antrenmanını Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve bazı yöneticiler de izledi. Trabzonspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını yarın saat 16.00'da basına kapalı yapacağı çalışma ile sürdürecek.

TRABZONSPOR, AVNİ AKER'DE ÇALIŞTI
TRABZONSPOR, AVNİ AKER'DE ÇALIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 18:04:02
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 18:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?