6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor, teofilo'dan kar ediyor

TRABZONSPOR, TEOFİLO'DAN KAR EDİYOR

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, izinsiz olarak Trabzon'u terk eden Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez için Calmas kulübü ile transfer görüşmelerine başladıklarını belirterek, oyuncuyu aldıkları fiyattan daha pahalıya satabileceklerini söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet eden Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, izinsiz olarak Trabzon'u terk eden Teofilo Gutierrez için Kolombiya kulübü Calmas ile transfer görüşmelerine başladıklarını belirtti. Teofilo'yu almak için Trabzonspor'a resmi teklifte bulunan Kolombiya ligi takımlarından Calmas'ın oyuncu için 3 milyon 500 bin Doları gözden çıkardı. Bordo-mavili kulübün ise bu transferi sonuçlandırmak için Kolombiya kulübünden banka teminatı beklediği öğrenildi.

Trabzonspor Genel Sekreter Hasan Yener, transferin bu hafta içerisinde netlik kazanabileceğini belirterek, "Teofilo'yu aldığımızdan daha pahalıya satarız. Teofilo'yu biz tanıttık ve ona marka değeri kazandırdık. O yüzden aldığımızdan daha ucuza satma gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Şu anda görüşmeler sürüyor. Aslında prensipte anlaşma sağlandı ama biz parayı alabilmek için banka teminatı istedik. Bu teminat geldiği taktirde transfer hemen gerçekleşecektir" diye konuştu.

Yener, Bursaspor'dan Muhammet ve Eren'i ise sezon sonu almayı planladıklarını ifade ederek, "Bu konuda girişimde bulunduk ancak sezon sonu bu oyuncuları alabiliriz. Biz onları istiyoruz. Eğer sezon sonu kendileri de gelmek isterse bu transferler gerçekleşir. Oyuncumuz Zafer Yelen'nin transfer izni verdik. Bu futbolcu Almanya'da kendisine kulüp arıyor. Onu bedava almak için bize teklif yapan birçok kulüp oldu ama biz hiçbir oyuncumuzu para almadan satmayız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 13:38:01
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 13:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?