30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor, zorlanmadı

Trabzonspor, cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta Çaykur Rizespor'u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.


Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Çaykur Rizespor karşısında alınan farklı galibiyetin camiaya moral verdiğini belirterek, "İyi bir maç oldu, futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi. Albayrak, Sivasspor maçındaki olaylar nedeniyle aldıkları 5 maç seyircisiz oynama cezasının indirimi için yarın Tahkim Kurulu'na başvuracaklarını sözlerine ekledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, Çaykur Rizespor karşısında alınan farklı galibiyetin coşkusunu seyirciyle yaşamayı arzu etmek istediklerini belirtti.

Oynanan oyundan memnun olduğunu ifade eden Doğan, "Bu coşkuyu taraftarımızın önünde kutlamak isterdik, olmadı. Önümüzdeki maçlarda böyle skorları inşallah taraftarlarımıza yaşatacağız. Futbolcularımın bugünkü mücadelesinden memnunum. Keşke o golü de yemeseydik. Eksiklerimiz var. Intertoto Kupası nedeniyle sezonu erken açtık. Dolayısıyla fazla
hazırlık maçı yapamadık. Bu nedenle eksiklerimiz oldu. İnşallah bu açığı milli maç aralarında kapatacağız" dedi.
Çaykur Rizesepor İdari Menajeri İsmail Coşkun da, yaptıkları ferdi hatalar nedeniyle mağlup olduklarını belirterek, "Yapacak bir şey yok. Hatalardan ders çıkartacağız" ifadelerini kullandı. Coşkun, takımın yaşadığı teknik direktör sorununun futbolcuları olumsuz yönde etkilediğini kaydetti.


Öte yandan Trabzonsporlu futbolculardan Tolga Seyhan, takım olarak iyi yolda olduklarını söyleyerek, taraftarlardan kendilerine destek olmasını istedi. Bordo-mavili futbolcu Celalettin ise, kazandıkları için mutlu olduklarını, ancak seyircisiz oynamanın konsantrasyonlarını olumsuz etkilediğini kaydetti.


Golcü futbolcu Umut da, "Haftalar ilerledikçe takım oyununu daha iyi oynuyoruz. İnşallah bu böyle devam eder. Önümüzde Bursaspor maçı var. Bursaspor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.
Kaleci Tolga Zengin ise, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Camia olarak çok stresli günler geçirdik. Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. Rakiplerimizin ne yaptığı önemli değil" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 02:30:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?