30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor: 1 - Gaziantepspor: 0

Trabzonspor, yoğun kar yağışı altında oynanan kaşılaşmada Gaziantepspor'u tek golle geçti, tur için avantajlı bir skor aldı.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gaziantespor'u Gözdeniz'in golüyle 1-0 mağlup etti.

7. dakikada ceza alanında müsait durumdaki Umut'un vuruşunda kaleci Hasagic gole izin vermedi.

14. dakikada Yattara'nın altıpas çizgisi üzerinden vuruşunda, kaleciyi geçen top direkten döndü.

16. dakikada Krita'nın yaklaşık 20 metreden sert şutunu kaleci Tolga çift yumrukla uzaklaştırdı.

20. dakikada Yatta'nın milimetrik pasıyla ceza sahasına giren Gökdeniz'in vuruşu direğin dibinden auta dışarı gitti.

35. dakikada Gökdeniz'in güzel ortasına savunmanın boş bıraktığı Yattara'nın kafası üstten auta gitti.

İlk yarının son dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Yattara'nın topuğuyla vuruşunda, savunma son anda araya girdi.

52. dakikada Ersen Martin'in vuruşu kaleci Hasagiç'den döndü. Pozisyonu takip eden Gökdeniz, plase vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

64. dakikada soldan yapılan ortaya ceza sahası çizgisi üzerinde iyi yükselen Cem Demir'in kafasını Hasagiç prmaklarının ucuyla çıkardı.

TRABZONSPOR: 1 - GAZİANTEPSPOR: 0

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Bülent Yıldırım, Alper Ulusoy, İsmail Şencan
Trabzonspor: Tolga, Ufukhan, Risp, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Mustafa (Dk. 38 Ersen Martin), Gökdeniz, Umut (Dk. 86 Ferhat), Yattara (Dk. 46 Cem)
Gaziantepspor: Hasagiç, Göksel, Bekir, Afanou (Dk. 46 Özgür), Faruk, Kirita Giani, Mehmet, Zurita (Dk. 56 Nigris), Ekrem (Dk. 78 Cem), Diawara, Veysel
Gol: Dk. 52 Gökdeniz (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 68 Veysel, Dk. 83 Nigris, Dk. 90 Bekir (Gaziantepspor)

NOTLAR

DOĞAN'DAN SÜRPRİZ KADRO


Defansta cezalı Stepanov'un yokluğunda Çağdaş'ı da yedek bırakan Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dün federasyondan oynama izni çıkarılan Erdinç'i sahaya sürdü.

Doğan, bu sezon sadece Apoel'le oynanan UEFA Kupası maçları ile ligdeki Gençlerbirliği ve kupadaki Eskişehir maçlarında forma giyen Celaleddin'e de ilk 11'de forma şansı verdi. Ayrıca bu sezon yine sadece 3 karşılaşmada oynayan Ufukhan kupa maçında sahaya sürüldü.

KAR SEYİRCİ SAYISINI ETKİLEDİ

Trabzon'da hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düşerken, kar yağışı etkisini artırdı ve karşılaşma yoğun kar yağışı altında oynandı. Maçı yaklaşık 2 bin seyirci izledi.

TRİBÜNLERDE PANKART YOK

Başlama vuruşu öncesi bir süre önce hayatını kaybeden Gaziantepspor Genç Basketbol takımı oyuncusu Serkan Karakoç'un anısına saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada tribünler, "Türküz, Doğruyuz, Trabzonluyuz" sloganı attı. Tribünlerde, hiçbir pankart bulunmaması ise dikkat çekti.

Karşılaşma başlamadan hemen önce jeneratör sisteminin devreye sokulması amacıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kısa süreli bir elektrik kesintiyi uygulandı.

Hürriyet İnternet/DHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 20:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?