3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Trabzonspor 2. kez seyircisiz

Trabzonspor, hafta sonu sahasında Ankaraspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Borbo-mavilier, bu sezon ikinci kez seyircisiz oynama cezası aldı.

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Ömer Rıza ile Hasan Üçüncü katılmadı.

Tedavileri süren Stepanov ile Celaleddin bir süre koşu yaparken, Yattara takımdan ayrı olarak top ile birlikte çalıştı. Ayak bileğinden sakatlığı bulunan Musampa ise bir süre çalıştıktan sonra idmanı bıraktı.

Ziya Doğan, çift kale maçta yer alırken verdiği paslar ve mücadelesi ile dikkat çekti. Doğan, bir sürede Tolga'nın koruduğu kaleye penaltı atışları yaptı.

Bu arada antrenman öncesi laktak testi için alınan yeni cihazlar denendi. Ziya Doğan'ın da izlediği denemeye futbolcular Çağdaş, Ferhat, Cem ve Umut katıldı.

2. KEZ SEYİRCİSİZ OYNAMA

Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle hafta sonundaki Ankaraspor maçını, seyircisiz olarak oynayacak olan bordo-mavililer, UEFA Kupası'nda 14 Eylül'de İspanya'nın CA Osasuna takımıyla seyircisiz karşılaşmıştı.

Trabzonspor, APOEL FC ile yapılan maçta UEFA tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası almıştı.

YATTARA'DAN ZİYARET

Trabzonsporlu İbrahima Yattara, lösemi hastası olan 7 yaşındaki Metehan Gürsoy'u Arsin İlçesi'ndeki evinde ziyaret etti. Gineli futbolcu, Metahan'a üzerinde Yattara yazan formayı hediye etti.

Bu arada yönetim kurulu toplantısının yarın akşam yapılacağı bildirildi.
aa
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2006 Salı 20:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?