30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor 2 gurbetçi getirdi

Trabzonspor, UEFA Intertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın FC Otelul Galati takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.


Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana izinli olan Ahmet Şahin, sakatlıkları bulunan Jefferson ve Musa katılmadı.


Belindeki ağrısı nükseden Erdinç ile ayak bileğinde ağrı hisseden Ceyhun ise çalışmayı tamamlayamadı. Sakatlıkları süren Risp ve Ergin Keleş de takımdan ayrı olarak çalıştılar.


Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, yeni sezonla ilgili fikstürden memnun olduğunu söyledi.


Uzun lig maratonu içinde her takımla mücadele edeceklerini kaydeden Doğan, "Bizim için önemli olan lige moralli ve galibiyetle başlamaktır. Bu amaçla Sivasspor ile sahamızda oynayacak olmamız bir avantaj" dedi.

 
Hedeflerinin ligin başında seri yakalamak olduğunu vurgulayan Doğan, "İntertoto Kupası'nda elde ettiğimiz sonuçlar dolayısıyla takımımız biraz fazla abartılıyor" diye konuştu.


Trabzonspor, Almanya'nın Saint Pauli takımından 19 yaşındaki Tolgahan Kilit ile Braunsehwhig takımından 21 yaşındaki Muhammet Başar'ı Trabzon'a getirdi.


Uzun süredir takip edilen 2 futbolcunun yeterliliklerine bakılacağı, olumsuz bir durumda bu futbolcuların başka bir takıma kiralık verileceği belirtildi.
Öte yandan Trabzonspor'un genç oyuncularından Ufukhan'ın Denizlispor'a kiralandığı bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2007 Pazartesi 21:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?