6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor 3 puan peşinde

Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışmayan Trabzonspor, Samsunspor'u yenerek ligde ilk galibiyetini tadarak kötü gidişe dur demek istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş ise futbolcularına uyararak, artık sürpriz yaşamak istemediklerini belirtti.

Trabzonspor yarın deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Ligin ilk haftasında Manisaspor ile berabere kalan ardından kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Bordo-mavili takım ligdeki kötü gidişine dur demek istiyor.

İlk 2 haftaya 5 puan kayıp ile giren Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, rakipleriyle arasındaki puan farkını kapatmak için komşusu Samsunspor karşısında zafer planları yapıyor. Puan kaybına tahammüllü olmayan deneyimli teknik adamanı kadroda da değişikliğe gideceği belirtiliyor. Kritik karşılaşma öncesi futbolcularıyla toplantılar yapan deneyimli teknik adam, yaşanabilecek puan kaybının artık kendilerini sıkıntıya sokacağını aktardı.

Ligin ilk haftalarında sürprizler yaşandığı doğru ama artık buna son vermeleri gerektiğini anlatan Güneş, Samsunspor karşısında 3 puanı alan taraf olmaları gerektiğini belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Samsunspor karşısında kadroda değişikliğe gideceği öğrenildi. Savunmada Mustafa Yumlu'nun yerine Glowacki'ye görev verecek olan deneyimli teknik adam, cezası sona eren Burak Yılmaz'ı, geçtiğimiz hafta yedek soyunan Halil Altıntop'u bu kez ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor. Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Colman, Volkan, Burak, Halil Altıntop ve Henrique ilk onbiriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2011 Salı 11:05:17
Güncelleme :20 Eylül 2011 Salı 11:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?