30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor 5 eksikle çalıştı

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal nezaretinde yapılan çalışmaya Milli Takım kamplarında bulunan Gökdeniz Karadeniz ve Jabi katılmadı. Sakatlıkları süren kaleci Tolga Zengin, Ayman ve Risp'de çalışmada yer almadı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ilk bölümünde oyuncularına kondisyon yükleyen Yanal, daha sonra yarı sahada gruplar halinde taktiğe dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Hırslı ve çekişmeli geçen antrenmanda hata yapan takım ceza alırken, Ersun Yanal oyuncularından daha hızlı hareket etmelerini ve pres yaparak rakibi baskı altına almalarını istedi. Bordo-mavili takım sabah yaptığı çalışma düz koşu ve germe hareketleri ile son bulurken, bu akşam saat 19:30 yapacağı idmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek .

Trabzonspor Kulüp doktoru Doç. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu sakat oyuncular hakkında bilgi verdi. Risp'in Galatasaray maçında oynamasına engel bir durumun olmayacağını belirten Kalaycıoğlu, Tolga Zengin ve Ayman'ı ise Galatasaray maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 15:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?