30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor Arnavutluk'ta

Trabzonspor, UEFA İnter-Toto Kupası 2. Turu'nda FK Vllaznia takımıyla yapacağı rövanş maçı için Arnavutluk'a gitti.

THY'ye ait özel uçakla Arnavutluk'a giden bordo-mavili takımın kadrosunda Hasan Üçüncü, Ersen Martin, Çağdaş Atan, Ahmet Şahin, Mustafa Keçeli, Umut Bulut, Serkan Balcı, Ayman Abdelaziz, Eyüp Kadri Ataoğlu, Yusuf Kurtuluş, Tayfun Cora, Adnan Güngör, İbrahima Yattara, Celaleddin Koçak, Ferhat Çökmüş, Ufukhan Bayraktar, Jefferson Galvao ve Ömer Rıza olmak üzere 18 futbolcu yer alıyor.

SAYİTOĞLU: “GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ”

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Trabzon Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Arnavutluk'a galibiyet için gittiklerini söyledi. Sayitoğlu, ilk maçta aldıkları 6-0'lık galibiyetle büyük bir avantaj yakaladıklarını belirterek, “Oraya da galibiyet için gideceğiz. Trabzon'a galibiyetle dönüp, gelecek maçın hazırlıklarını yapmak istiyoruz” dedi. Sayitoğlu, Gökdeniz, Hüseyin gibi as oyuncuların Arnavutluk'a götürülmemesiyle ilgili de “Bu oyuncular takımı taşıyan star oyuncular. Onlar sezon öncesi hazırlıklarına milli takımda oldukları için geç başlamışlardı. Hoca onlara bu 3 gün içerisinde yapacakları bir çalışma programı verdi. Onlar da gelecek hafta oynarlar” diye konuştu.

Trabzonspor Profesyonel Futbol Menajeri Necmi Perekli ise Arnavutluk'a turistik gezi için gitmediklerini belirterek, “İlk maçın skoruna bakmadan aynı ciddiyetle maça çıkıp kazanmak istiyoruz” dedi.

ERSEN MARTİN: “REHAVET YOK”

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Ersen Martin, ilk maçta aldıkları 6-0'lık sonucun kendilerinde bir rehavet oluşturmadığını söyledi. Ersen, maçla ilgili teknik direktör Ziya Doğan ile toplantı yaptıklarını ifade ederek, “Takım üzerinde bir rehavet yok. Arnavutluk'a galibiyet için gidiyoruz” açıklamasını yaptı. Ersen Martin, Trabzonspor'un Avrupa kupalarında galibiyetinin yenilgisinden daha fazla olduğunu belirterek, “Attığımız goller, yediğimiz gollerden daha az. İlerleyen maçlarda bu durumu tersine çevirmek istiyoruz” diye konuştu.

Toplam 64 kişilik Trabzonspor kafilesinde, asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve basın sözcüsü Zeyyat Kafkas'ın yanı sıra bazı yöneticiler de yer aldı. İlk olarak Tiran'a gidecek olan bordo-mavililer, oradan kara yoluyla maçın oynanacağı İşkodra kentine geçecek. Takım, maçın yapılacağı Loro Boriçi Stadı'nda TSİ 21.00'de son antrenmanını gerçekleştirecek. Antrenman öncesi teknik direktör Ziya Doğan, basın toplantısı düzenleyecek.

AS OYUNCULAR YOK

İlk maçta aldığı 6-0'lık galibiyetin rövanşına çıkacak olan bordo-mavili takımın kadrosunda Gökdeniz, Hüseyin, Ceyhun, Jabi gibi oyuncuların yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan Stepanov, Erdinç ve kaleci Tolga gibi as oyuncular bulunmuyor. Karadeniz ekibinin yarınki maça Ahmet, Ferhat, Çağdaş, Tayfun, Celaleddin, Ayman, Hasan Üçüncü, Mustafa, Serkan, Ersen Martin ve Ömer Rıza 11'i ile çıkması bekleniyor.


iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 16:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?