30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor başkente gitti

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maç için uçakla başkente gitti.

Geçen hafta lider Galatasaray'a son dakikada yediği golle 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da bu maçın moral bozukluğu yaşanırken, Bordo-mavililer deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçıyla kötü gidişe dur demek istiyor. Bu maç için Pagasus Havayolları'na ait tarifeli uçakla bu sabah Trabzon'dan Ankara'ya giden Trabzonspor kafilesinde sakat olan kaleci Tolga Zengin, sarı kart cezalısı Ceyhun Eriş'in yanı sıra Musa, Yusuf, Celaleddin, Ufuk ve Ufukhan yer almadı. 20 kişilik oyuncu kadrosuyla Ankara'ya giden Bordo-mavili kafile, konaklayacağı Aktif Metropolitan Hotel'de maç saatini bekleyecek.

Trabzonspor'u uğurlamak için havaalanına gelen Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği üyeleri ise teknik direktör Ersun Yanal'a çiçek vererek başarılar diledi. Yanal'dan armağan ettikleri Bordo-mavi kaşkolü da maçta takmasını isteyen taraftarlar, bunun kendisine şans getireceğini dile getirdiler. Ankara'ya hareket etmeden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Trabzonspor Profesyonel Şube Menajeri Necmi Perekli, Gençlerbirliği karşılaşmasında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Galatasaray'a talihsiz bir şekilde mağlup olduklarını kaydeden Perekli, "Oyun olarak belli bir seviyeyi yakalasak da sonuç üretiminde bir takım sorunlar yaşıyoruz. Gol yollarında daha etkili olabilirsek Ankara'dan galibiyetle dönmememiz için herhangi bir sebep yok" dedi.

Futbolcuların çalışma azimleri ve kazanma isteklerinden memnun olduklarını dile getiren Perekli, "Üzerimizde sadece beklenen sonuçları alamamanın moral bozukluğu var. Fenerbahçe ile oynayacağımız ilk yarının son müsabakasına kadar biri deplasmanda ikisi de kendi sahamızda olmak üzere 3 karşılaşmaya çıkacağız. Eğer bu mücadelelerden 9 puanla ayrılmayı başarırsak İstanbul'daki Fenerbahçe maçına da üstün moralle çıkarız. Futbolcularımız da bu durumun bilincinde" diye konuştu.

Trabzonspor'un mevcut yarışı sürdürürken bir taraftan da geleceğini planlamak zorunda olduğunu belirten Perekli, bu doğrultudaki çalışmaların devam ettiğini söyledi. Perekli, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da bu planlamanın yapılması yönünde kulüp açısından ciddi bir şans olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2007 Perşembe 12:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?