5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor buzları eritti!

Trabzon Belediyesi ile Trabzonspor arasında yaşanan fuar alanı tartışmalarını yerini samimiyete bıraktı.


Fuar alanı olarak bilinen sahil dolgu alanındaki yere ilişkin olarak Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'nun teknik ve hukuki inceleme çalışmasının devam ederken, Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener'in, bordo-mavili kulübün, Trabzon Belediyesi'ne bulunduğu taleplerin yerine getirilmediğini ileri sürerek, Belediye ile Trabzonspor arasında soğuk rüzgarların yaşanmasına neden olmuştu.


Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, önceki güne yapılan, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu kutlayarak, aradaki buzları eritti.
2011 Avrupa Olimpiyat Komiteleri Koordinasyonu Toplantısında bir araya gelen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yan yana oturdular.

Samimi bir sohbetin içine giren Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Hayrettin Hacısalihoğlu Trabzon Belediyesi ile Trabzonspor arasında yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak görüşlerini bir birlerine aktararak tartışmaları tatlıya bağladılar.
 

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 15:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?