30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor final için uçtu

Trabzonspor Kayseri Erciyesspor'la Çarşamba günü oynayacağı Fortis Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçı ile akşam saatlerinde havayolu ile Kayseri'ye gitti. 

Trabzon Havalimanı'ndan THY'a ait özel bir uçakla Kayseri'ye giden kafilede 21 futbolcu bulunurken, kafileye PAF Takımı kalecisi Zeki Ayvaz da 3. kaleci olarak dahil edildi. Sakaryaspor ile bugün oynanan maçta parmaklarında çatlak tespit edilen Ufukhan da takımla birlikte Kayseri'ye götürülürken, bu oyuncunun Kayseri Erciyesspor maçına yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi. Havalimanında Gineli futbolcu İbrahim Yattara ise yine taraftarların ilgi odağı oldu. 

Havayolu ile saat 20.30'da Kayseri'ye giden Bordo-mavili kafile karayolu ile Nevşehir'in Avanos ilçesine geçerek Avrasya Otel'de kampa girecek. Yarın akşam saat 19.00'da otele ait idman sahasında çalışma yapacak olan Trabzonspor, bu idman sonrasında basına kapılarını kapatacak. Kayseri'ye salı günü geçerek Hilton Otel'de kalacak olan Bordo-mavililer, Kayseri Erciyesspor ile Çarşamba akşamı saat 20.00'da oynayacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final rönvanş maçı sonrasında yine özel uçakla Antalya'ya 


gidecek. Haftasonu Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Karadeniz temsilcisi cumartesi günü saat 19.00'da Antalyaspor ile oynayacağı maç sonrasında gece geç saatlerde özel uçakla Trabzon'a dönecek.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2007 Pazar 07:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?