30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

'Trabzonspor geleceğe umutlu bakıyor'

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, taraftarın ve camianın güveninin kaybolduğu bir dönemde Ankaraspor karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Ligde Beşiktaş ve Kayserispor karşısında, Fortis Türkiye Kupası'nda ise Vestel Manisaspor karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirten Asbaşkan Sayitoğlu, "Ağır bir zeminde iki takımı da iyi mücadele ettikleri için kutluyorum. Trabzonspor ve Ankaraspor futbolun güzelliğini ortaya koyma adına hamleler yaptılar. Hem oyuncularımızı hem de yeni teknik direktörümüz Ersun Yanal'ı kendilerini galibiyet için konsantre ettikleri için tebrik ediyorum. Yeni hocamızla çıktığımız ilk lig maçında galibiyetle ayrıldık. Bunun böyle devam etmesini diyonruz. Son 3 maçtır galip gelemiyorduk. Taraftarın ve camianın güvenini kaybolduğu noktada Ankaraspor'u yenerek yeniden bir güven tazeledik" dedi.

Ankaraspor maçıyla birlikte Trabzonspor'un aldığı 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının bittiğini belirten Asbaşkan Sayitoğlu, "Haftaya Denizlispor ile oynayacağımız maç için deplasmana gideceğiz. Ondan sonra Milli Takım arası var. Bu aradan sonra Galatasaray maçıyla birlikte tekrar seyircimizle bir araya geleceğiz. Taraftarımızı da o günlere konsantre etmek istiyoruz. İnşallah en güzelini hep birlikte Galatasaray maçında ortaya koyarız" dedi

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 14:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?