1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Trabzonspor hazırlık maçında kazandı

Trabzonspor İsviçre'deki kamp dönemindeki ilk hazırlık maçını bir penaltı kaçırmasına rağmen Mehmet Yılmaz'ın golü ile 1-0 kazanmayı başardı. İşte maçın karnesi ve önemli anları:


TRABZONSPOR: Tolga Zengin 6, Erdinç 6(Dk. 88 Tayfun ?), Özgür 6, Volkan 6(Dk.60 Lee), Emrah 7, Celaleddin 6, Hüseyin 8, Szymkowiak 5(Dk. 46 İbrahim Ege 5), Gökdeniz 8, Mehmet, Yattara 6(Dk. 46 Hasan Üçüncü 5)

BSC YOUNG BOYS BERNE: Marco Wölfli 5, Ronny Hodel 4( Dk. 69 Lee 3), Edrian Eugster 5, Roman Friedli 6, Gürkan Sermeter 4(Dk. 46 Carlos Varela 3), Hakan Yakın 6, Gabriel Urdaneta 5, Miguel Portillo 4, Patrick De Napoli 4(Dk. 78 Francisco Neri 2), Marco Schneuwli 6, Ferhat Çökmüş 5,

HAKEMLER: Zemmermann Ciril, D'Emilio, Navarro

SARI KARTLAR: Hüseyin, Yattara, Özgür(Trabzonspor), Gabriel Urdaneta, Lee(BSC Young Boys Berne)

GOL: Dk. 30 Mehmet Yılmaz


Trabzonspor İsviçre'deki kamp dönemindeki ilk hazırlık maçına bu akşam çıktı. Bordo-Mavili ekip, Alpen Cup Turnuvası'nda İsviçre'nin Birinci Lig takımı BSC Young Boys Berne ile karşılaştı.

Karadeniz ekibi ilk yarıda rakibine oranla daha atak bir futbol oynadı. Özellikle Yattara sağ kanatta etkili olurken, orta alanda da Gökdeniz ilk yarıda göze çarpan isimler oldu. 30. dakikada Volkan'ın sol kanattan sert ortasına ceza sahası içerisinde yükselen Mehmet Yılmaz, güzel kafa vuruşuyla topu rakip filelere gönderdi. İlk yarının son dakikalarında Gökdeniz'in ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını Yattara kullandı. Yıldız oyuncunun penaltı atışını kaleci iki pozisyonda kurtardı.

İkinci yarıda da üstün olan taraf Trabzonspor'du. Karadeniz ekibi bu yarıda Gökdeniz, Mehmet Yılmaz ve Erdinç ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maçın 90 dakikası Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bordo-Mavili ekip turnuvadaki ikinci maçını 8 Temmuz Cuma günü FC Basel takımıyla yapacak.

Karşılaşmayı çok sayıda Bordo-Mavili taraftarda izledi.

KH
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2005 Çarşamba 03:10:48
Güncelleme :16 Temmuz 2005 Cumartesi 14:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?