5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor kafilesi Trabzon'a geldi

TRABZONSPOR KAFİLESİ TRABZON'A GELDİ

Kiraladığı uçakta yaşanan teknik arıza nedeniyle dün geceyi Denizli'de geçiren Trabzonspor kafilesi öğle saatlerinde Trabzon'a geldi.

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında dün akşam Denizlispor'la karşılaşan ve maçtan 1-0 galibiyetle ayrılan Trabzonspor, özel uçakla Trabzon'a dönmek için saat 20.00 sıralarında Çardak Havaalanı'na gitti. Saat 21.00'de kalkacağı belirtilen uçakta meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle teknisyenler çağırıldı. Teknisyenlerin arızayı gidermesine rağmen kafilenin tedirgin olması ve Trabzon'a aynı uçakla gitmek istememeleri üzerine geceyi Denizli'de geçiren Trabzonspor kafilesi öğle saatlerinde Trabzon'a

ulaştı. Kafilede izinli olan futbolcular yer almazken, bordo-mavili takım Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın akşam saat 20.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak.

Trabzon Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kafilenin tedirgin olması nedeniyle geceyi Denizli'de geçirdiklerini belirterek, "Türk Hava Yolları'ndan kiraladığımız uçak, 1 saat 30 dakika gecikmeli olarak Denizli'ye geldi. Uçağa yolcular alındıktan sonra pilot anonsu ile teknik bir arızanın yaşandığı ve düzeltilmeye çalışıldığı söylendi. Bunun üzerine gerek futbolcular, gerek kafilemizde yer alan diğer yolcuların tedirgin olması ve

Trabzon'daki hava şartlarının da iyi olmaması nedeniyle kafile olarak geceyi Denizli'de geçirmeye karar verdik" dedi.

Son 3 maçta 3 galibiyet aldıklarını ifade eden Hayrettin Hacısalihoğlu, "Bundan sonraki maçlarda da galibiyet serisini sürdürmeyi arzu ediyoruz. Önümüzde oynayacağımız Fenerbahçe ve Galatasaray maçları var. Bu maçlardan arzu ettiğimiz sonuçları alırsak önemli bir konuma geliriz. Şu anda sadece kazandığımız bir Denizlispor maçı var. Trabzonspor önemli bir yol aldı demek mümkün değil ama bir yola girdi demek daha doğru olur" açıklamasını yaptı.

Trabzonspor'un her maçı kazanmak için sahaya çıktığını kaydeden Hacısalihoğlu, "Fenerbahçe ile geçmişten gelen bir rekabetimiz var. Sportmence, dostça oynayıp galip gelmek en büyük arzumuz. Teknik kadromuz ve oyuncularımız böyle bir galibiyeti taraftarlarımıza armağan edeceğini düşünüyoruz. Ligde her maç 3 neticeli. Zayıf takım, kuvvetli takım diye bir ayrım kalmadı artık. Herkes birbirini yenebilecek güçte, çok enteresan bir lig yaşıyoruz. Fenerbahçe maçını kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek

istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu, transferde belirledikleri bir ismin olmadığını da belirterek "Transferde belirlediğimiz isimler yok. Araştırmalarımız ve izlemelerimiz sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in kararı transferde çok önemli. Onun isteği kulübün ekonomik yapısıyla çakışırsa kadromuza oyuncu katabiliriz" dedi.

Kadroya alınmayan Tony Sylva ve Engin Baytar'ı kazanmak istediklerini de söyleyen Hacısalihoğlu, "Her oyuncu ile ilgili bir değerlendirme yapılabilir. Bu oyuncuları dışlama yerine biz onları kazanmak istiyoruz. Önemli olanda budur. Yaşanan sıkıntılar ve sorunlara çözüm bulup, onları kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

TRABZONSPOR KAFİLESİ TRABZON'A GELDİ
TRABZONSPOR KAFİLESİ TRABZON'A GELDİ
TRABZONSPOR KAFİLESİ TRABZON'A GELDİ
TRABZONSPOR KAFİLESİ TRABZON'A GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 14:01:01
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 22:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?