4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Trabzonspor kart sahiplerine jest

TRABZONSPOR KART SAHİPLERİNE GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ BÜYÜK SÜRPRİZ

Trabzonspor Kart'tan Galatasaray maçı öncesi büyük avantaj. Sadece iç saha maçlarında öncelikli bilet satın alma hakkına sahip olan Trabzonspor Kart sahipleri, ilk kez bir deplasman maçında da aynı avantajdan yararlanabilecek.

Trabzonspor, taraftarının istek ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmesini sağlayan Trabzonspor Kart ile bir ilke imza atıyor. İç saha maçlarda kart sahiplerine tanınan öncelikli bilet satın alma avantajı, Galatasaray deplasmanında da sağlanıyor. Trabzonspor Kulübü'nün Galatasaray Spor Kulübü ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde, Trabzonspor Kart sahipleri dev maç için kendilerine ayrılan 1150 bileti öncelikli olarak alabilecek.

Henüz Trabzonspor Kart sahibi olmayan taraftarlar, İstanbul ve Trabzon'daki tüm Biletix satış noktalarından, www.biletix.com dan ve TS Club Mağazaları'ndan kart başvurusu yapabilecek. Trabzonspor Kart sahipleri, www.biletix.com dan kart şifrelerini kullanarak Galatasaray maç biletlerine öncelikli olarak ulaşabilecekler.

Trabzonspor Kart taraftara ayrıca, kombine bilet satın alma hakkı, çekilişle iç saha maçlarına bilet kazanma şansı, TS Club'lardan, kulüp tesislerinden ve kulüp sponsorlarının mağazaları ve hizmetlerinden indirimli yararlanma imkanı ile özel etkinliklerde futbolcularla bir araya gelebilme fırsatı da sağlıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 11:48:00
Güncelleme :9 Ekim 2009 Cuma 12:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?