5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor kritik virajda

Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Burasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor kritik viraja giriyor.

Bordo-mavililer, Yeşil-beyazlı ekip karşısında Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi vizesi için ya devam, ya da tamam diyecek.


Lig'de haftalar kısaldıkça heyecan artıyor. Zirve mücadelesi veren Trabzonspor yarın oynayacağı Bursaspor engelini de aşarak rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi hedefini sürdürmeyi amaçlayan Bordo-mavililer önündeki bir engeli daha aşmak için rakibi karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Şampiyonluk ve Şampiyonlar ligi için ya devam, ya da tamam diyecek olan Trabzonspor'da taraftarlarda takımını ateşlemek için hazırlık yapıyor.


UEFA Kupası hedefini sürdürmek isteyen Bursaspor karşısında galibiyet için Ahmet Özen'e söz veren futbolcular, ligin bitimine kısa bir süre kala zirvedeki yerini sağlamlaştırmak isteyen Bordo-mavili takım taraftarı önünde vereceği kritik sınavdan anlının teriyle çıkmak istiyor. Kayserispor ve Kocaelispor karşısında alınan galibiyetler sonrası özgüvenini yeniden kazan Trabzonspor, Bursaspor'u yenerek 3'te 3 yapmayı hedefliyor. Öncelikli olarak yeşil-beyazlı ekip karşısında galibiyeti düşünen Trabzonspor,
rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

İha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 12:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?