4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Trabzonspor kupa için uçtu

Fortis Türkiye Kupası maçında yarın Ankaraspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Ankara'ya gitti. 

12 Aralık Pazar günü seyircisiz oynadığı maçta kendi evinde Ankaraspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, bu kez rakibi ile Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacak. B Gurubunda mücadele eden ve 4 puanla lider durumda bulunan Bordo-mavili takım Ankara'ya 3 puan için gitti. 

Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla bu sabah saat 07:00'de Ankara'ya giden bordo-mavili kafilede 19 futbolcu yer alırken, bazı yöneticiler takımla birlikte Ankara'ya gitti. Sakatlıkları devam eden İbrahim Yattara, Ömer Rıza, Celaleddin ve Hasan Üçüncü kadroda yer almadı. Kaleci Tolga Zengin de Doğan tarafından kadroya dahil edilmedi. 

Trabzonspor bu akşam saat 19:00'da Ankaragücü Tesislerinde yapacağı son çalışma ile maç saatini beklemeye başlayacak.
iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 10:14:50
Güncelleme :14 Aralık 2006 Perşembe 10:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEÇKİN YAVUZ IP: 88.230.230.xxx Tarih : 18.12.2006 22:51:10
AH...!!!! BU ANKARA AKŞAMLARI Karanlık soguk bir ankara gecesinde, varlıgı ile mutluluk duydugum trabzonsporumla icimi ıstmak icin, ankara 19 mayıs stadında 2006 yılının son macına cıkan takımımı 50 YTL bilet ucreti ödeyerek tamda ziya doganın takımı komuta ettiği yedek kulubesinin arkasından izledim Bu, baskent ankarada yasayan trabzonlular, bu sene ankarada oynanan tum maclarda hayal kırıklıgı yasadılar; ama TRABZON SPORU idare eden , baskanın kendisine ve ekibine ankarada bir hurmet bir hurmet!!!!!!?????? deymeyin yönetimin ankara keyfine BURDA önemli olduguna inandıgım sey takımımızda oynanan son musabakalarda en cok calısan oyuncumuz gökdeniz karadeniz'in artık bu ulkede sike yapan bir oyuncu damgasını yemis olmasıdır. Şu anda zirvede olan gökdenize yapılan tezahuratlar cok ilginc.. (( GÖKDENİZ bize kupon yap,,, bu maca beraberlik mı verdin, bize saglam mac versene?.... vs)))))) seklindeki tezahuratlar. Görunen o ki...... Bu futbolcu kardesimiz zirveden dustugu anda gerek seyirciler, gerekse medya taarafından bu ulkede ilerliyen gunlerde hedef olacaktır. NOT: BU MACTA BİR TRABZONLU ABİMİZ TAKTİK VERMEK İÇİN İLERİYE DOGRU CIKAN ZİYA DOGANA HER SEFERİNDE İLGİNC TAKTİKLER VEREREK ANKARALI FUTBOLSEVERLERİ GULDURDU;;;;; AMA OYUNA GİRMEK İCİN KENARDA ISINAN ZİMEKİ FENA KORKUTTU....)))))