2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzonspor kupada iddialı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ, Türkiye Kupası’na 2 yıldır abone olduklarını belirterek, bu yıl da Türkiye Kupası’nı almak istediklerini söyledi.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Başkan Atay Aktuğ ve Teknik Direktör Şenol Güneş’e "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Başkan Canalioğlu, Güneş ve Aktuğ eski anılarını tazelerken, Teknik Direktör Şenol Güneş, "Başkanım orta sahaya futbolcu arıyorduk. Futbolcu burada, yanımızda" diyerek geçmişte Canalioğlu’nun iyi bir orta saha futbolcusu olduğunu söylemesi gülüşmelere neden oldu.

Ziyarette basın mensuplarının Türkiye Kupası eşleşmeleri ile ilgili sorularını cevaplayan Başkan Atay Aktuğ, Türkiye Kupası’na 2 yıldır abone olduklarını ve bu yılda Türkiye Kupası’nı müzelerine götürmek istediklerini kaydetti. Malatyaspor’un güçlü bir rakip olduğunu ancak evlerinde oynayacak olmanın kendileri açısından bir avantaj olduğuru belirten Başkan Aktuğ, "İçeride oynamanın avantajı ile turu geçmek istiyoruz. Yeni bir ekip göreve geldi. Malatyaspor ile evimizde oynayacağımız Türkiye Kupası maçı ile ayrıca iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.
Öte yandan, Bordo-mavili takımın devre arası kamp programı da belli oldu. 3 Ocak’ta Trabzon’da toplanarak Antalya’ya gidecek Bordo-mavili ekip, Belek’te yapacakları 15 günlük kamp sonrasında 18 Ocak’ta Trabzon’a dönecek. 23 Ocak’ta Malatyaspor ile oynayacakları Türkiye Kupası maçı için Trabzonspor, çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 16:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?