2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzonspor Letonya'ya gitti... 'Başarılar Trabzon'

Hareket öncesi Trabzon Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Teknik Direktör Ziya Doğan, her maçı ciddiye almak zorunda olduklarını ve iyi bir sonuçla Trabzon'a döneceklerini söyledi. Rakibi izlediklerini belirten Doğan, "Defansif önlemleri iyi alan bir takım. Genellikle defans ağırlı oynuyor. Takım oyununu sahaya iyi yansıtıyorlar. Oyuncularının çoğu Milli Takım'da. Milli Takım'nın yüzde 70'ini teşkil eden bir kadroya sahipler, hedefleri var. Hedefimiz her zaman galibiyet üzerine kurulu. Futbolda 3 ihtimali gözönünde bulundurmak lazım" dedi.


Kafile Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Erda Aygün ise "Rakibin gücünü biliyoruz. Güçlü bir ekip ama bizde güçlüyüz. İyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz. Gollü beraberlikte bizim için avantajlı bir skor olur" şeklinde konuştu.


Başarılı defans oyuncusu Tolga ise Letonya'ya iyi bir sonuç almak için gittiklerini, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve maça hazır olduklarını söylerken, Bordo-mavili forma altında ilk resmi maçına çıkacak olan Celaletten ise "Heyecanlıyım. İlk kez Bordo-mavili bir forma ile resmi bir maça çıkacağım. Hocamın görev vermesi halinde en iyi şekilde görevimi yapacağım. Oradan avantajlı bir skorla dönerek Trabzon'da turu geçmek istiyoruz" dedi.

9 futbolcunun yer aldığı kafilede, sakatlıkları süren Erdinç ve Volkan yer almazken, Başkan Atay Aktuğ ve bazı yöneticiler de takımla birlikte gitti. Bordo-mavili futbolcular, Fly Air'e ait uçakla Letonya'ya havalanmadan önce uçağın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2004 Pazartesi 14:17:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?