3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Trabzonspor ligdeki ilk galibiyetini aldı

Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında kendi sahasında Denizlispor'u 1-0 yenerek, ligdeki ilk galibiyetini aldı. 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, maç sonrası yaptığı açıklamada, ligdeki ilk galibiyetlerini elde ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, "İyi bir futbol ortaya koyamadık. Ancak daha iyi oynayıp da kaybettiğimiz maçlar da oldu. Önemli olan 3 puan almaktı, bunu da başardık" dedi. 

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ise, iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini kaydederek, oyuncularının bir an önce maç kazanmayı öğrenmeleri gerektiğini, kendisinin bu duruma hiç alışık olmayan bir başkan olduğunu söyledi. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni de, kendileri açısından çok önemli bir maç oynadıklarını ve ligdeki ilk galibiyetlerini aldıkları için de mutlu olduklarını söyledi. UEFA Kupası Ön Eleme maçlarından sonra takımın yorgun olduğunu belirten Lazaroni, bu nedenle teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu bir kadroyla sahaya çıktıklarını ve golü de bu şekilde yakaladıklarını kaydetti. Lazaroni, "Maçın sonuna doğru yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik 3 puanı 3 golle de alabilirdik. Ama bunları değerlendiremedik. Peşpeşe alınan 2 galibiyet, oyuncularımıza güven kazandırdı" diye konuştu. 

Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegic ise, maç boyunca üstün oynayan, pozisyona giren tarafın kendileri olduğunu ancak yakaladıkları pozisyonları golle neticelendiremedikleri için maçı kaybettiklerini söyledi. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayan Hadzibegic, "Üzerimizdeki şanssızlığı bir türlü kıramadık. Ama ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Tek eksiğimiz gol atmak ve puan almak" ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor'un yeni transferi Umut Bulut da, çok ihtiyaçları olan bir galibiyet elde ederek 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 00:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?