5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor moralsiz

Turkcell Süper Lig'in ikinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbakırspor'a uzatma dakikasında yediği golle 2-1 mağlup olan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fransa'nın Toulouse maçıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.


Lige Sivasspor galibiyetiyle güzel bir başlangıç yapan Trabzonspor'da, Toulouse maçı öncesi alınan Diyarbakırspor maçı mağlubiyetinin şoku yaşanıyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, bir taraftan alınan yenilginin nedenlerini araştırırken, bir taraftan ise takıma moral vermeye çalışıyor. Yardımcıları ile sürekli görüşme halinde olan Broos, sakat ve hasta olan oyuncuların biran evvel takıma katılmasını istedi.


UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşılaşacağı Fransa'nın Toulouse FC maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Trabzonspor'da, futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlendi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan çalışmaya hasta olan Gabriç dışında tüm futbolcular katıldı. Diyarbakırspor maçında ilk 11'de oynayan oyuncular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından soyunma odasına giderken diğer futbolcular ise taktiğe yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

İbrahim Yattara, doktor kontrolünde topla çalışmalar yaparken, Gökhan Ünal ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Bordo-mavili takım Toulouse maçının hazırlıklarını yarın saat 10:30'da yapacağı çalışma ile sürdürecek.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 16:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?