5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor nerede taraftar orada!

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, şampiyonluk yarışında kritik viraja girdiklerini belirterek, deplasmanda oynanacak olan Eskişehirspor maçında takımı yalnız bırakmama kararı aldıklarını söyledi.


Söğüt yaptığı açıklamada, 24 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Eskişehirspor-Trabzonspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

Şampiyonluk yolunda son iki haftayı girildiğini belirten Adem Söğüt, kritik virajda takımı yalnız bırakmama kararı aldıklarını belirterek, "Takımımızı maç günü yalnız bırakmamak adına 5 otobüsle Eskişehir'e gideceğiz. Bu maçın şampiyonluk yolunda önemli olduğunu düşünüyoruz. Artık telafisi olmayan, takımımız için ne yaparsak kar olacağı haftalara giriyoruz.

Trabzonspor'un bu günlerde büyük desteğe ihtiyacı var. Üzerimize düşenin en iyisini yapacağız. Her deplasmanda olduğu gibi Eskişehir'de de susmayacağız. Bu hafta Eskişehirspor karşısında 3 puanı alıp, rakiplerimizin de puan kaybedeceği yönünde içimizde büyük bir inanç var" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 16:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?