30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor pilot takım kuruyor

Trabzonspor Altyapı Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, dün akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında pilot bir takım kurma kararı aldıklarını söyledi.

Trabzonspor'da PAF takım düzeyine gelmiş oyuncuları A takımda oynatma şansı bulamadıklarını belirten Ahmet Uğur Zihni, "Pilot bir takım kurarak bu açığımızı kapatmak istiyoruz. Kuracağımız bu takımın Trabzonspor'a maddi anlamda bir yük getirmeyecek.

Anlaşacağımız bir sponsora takımın ismini vererek, hem para kazanacağız hem de Trabzonspor'a futbolcu kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda 2. Lig'e çıkan Değirmenderespor ile görüşmelerimiz sürüyor. Onlar da bu projeye olumlu bakıyorlar. Anlaşma sağlanması
durumunda Değermenderespor'u pilot takım yapacağız ve oyuncularımızın gelişimini takip etmek çok daha kolay olacak. Pilot takım projesinin hayata geçmesi ile bölge takımlarına oyuncu vermeyeceğiz anlamı çıkmasın. Bundan önce nasıl bölge takımlarımıza her türlü desteği sağlıyorsak, bundan sonra da sağlayacağız. Onlara desteğimiz devam edecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 14:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?