6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor Portekiz'e gitti

TRABZONSPOR PORTEKİZ'E GİTTİ

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Benfica ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Portekiz'e gitti.

Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçak ile Portekiz'e giden Bordo-mavili kafilede 21 futbolcu yer aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlıkları bulunan Onur, Eren, Murat Tosun ve Tayfun'un yanı sıra Sercan ile Mehmet Çakır'ı 21 kişilik futbolcu kadrosuna almadı.

Trabzonspor Genel Sekteri Hasan Yener, Portekiz'e hareket etmeden önce havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Portekiz temsilcisi Benfica'nın zor bir ekip olduğunu belirten Yener, "Trabzonspor olarak bizde büyük bir takımız. Deplasmanda oynayacağımız da maçta kapasitemizin tümünü sahaya yansıtarak ikinci maç için avantaj yakalayacağımızı umut ediyorum. Bu yıl Trabzonspor olarak Avrupa'da olmak istiyoruz. Bunun içinde yapmamız gereken her şeyi yapmak isteyeceğiz" dedi.

Şike soruşturması dolaysıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto Süper Lig'i 9 Eylül 2011'e uzatması ile ilgili yöneltilen soruya ise Yener, "TFF önünde bir süreç var. Bu süreç nedeniyle mutlaka olayların tamamen açığa çıkması için belli bir zamana ihtiyacı vardı. İşleyen bir hukuk süreci var" yanıtını verdi.

Liglerin uzaması nedeniyle futbolcuların motivasyonlarının bozulup-bozulmayacağı şeklindeki soruya ise Hasan Yener, "Belirlediğimiz bir program var. Bu programın aksaması mutlaka değişikliklere neden olacaktır. Bizim daha sonra oynayacağımız Avrupa maçlarını düşünürsek biz yine çalışmalarımıza devam ederiz diye düşünüyorum. Bu konuda tabi ki kararı teknik direktör Şenol Güneş verecektir. Onun vereceği karara göre hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

Hasan Yener, "İç transferde Burak Yılmaz'ın imzasının ardından Engin Baytar imzalayacak mı? şeklinde bir basın mensubunun sorusuna ise "Bu konuda her hangi bir gelişme yok" cevabını verdi.

MUHTEMEL İLK 11

Bordo-mavili takımın Benfica maçına Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Piotr Brozek (Celutska),Colman, Zokara, Adrian, Alanzinho, Burak ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'un, bu akşam maçın oynanacağı Estadio da Luz Stadı'nda son antrenmanını yapacağı ve teknik direktör Şenol Güneş'in de maç öncesi basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi. Antrenmanın ilk 15 dakikasının basın mensuplarına açık olacağı kaydedildi.

Bu arada Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanan kulüp başkanı Sadri Şener'in yurt dışına çıkış yasağı bulunmasından dolayı Portekiz'e gidemeyeceği karşılaşmayı Türkiye'de televizyondan izleyeceği belirtildi.

TRABZONSPOR PORTEKİZ'E GİTTİ
TRABZONSPOR PORTEKİZ'E GİTTİ
TRABZONSPOR PORTEKİZ'E GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 12:13:01
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 12:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?