30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor rahat bir nefes aldı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Konyaspor galibiyetiyle rahat bir nefes aldıklarını belirterek, bir yumak halinde bundan sonraki müsabakalara camia olarak hazırlanmak istediklerini söyledi.

Son 3 haftadır hem saha sonuçları hem de saha dışı olaylar nedeniyle camia olarak çok etkilendiklerini belirten Sayitoğlu, "Bu stres ve baskı altında Konyaspor karşısına çıktık. 3 maçtır kendi sahamızda seyircisiz oynuyoruz. Hem ligde hedefimizi hem de camianın tekrar bütünlüğünü sağlamak açısından galip gelmemiz gerekiyordu. Oyun süresi boyunca hep sıkıntılı, stresli bir oyun izledik. Gökdeniz'in son noktada attığı golle rahat bir nefes aldık. İnşallah üzerimizdeki bu yoğun baskı ve stresi, gerek saha içende gerek saha dışında üzerimizden atmış oluruz" dedi.

Konyaspor galibiyetiyle rahat bir nefes aldıklarını belirten Sayitoğlu, "Futbol takımımızın ve camiamızın nefes alması gerekiyordu. Konyaspor galibiyetiyle rahat bir nefes aldığımızı düşünüyorum. Tekrar bir yumak halinde camia olarak bundan sonraki müsabakalara hazırlanırız" diye konuştu.

Sayitoğlu, sahada farklı bir kadronun olması teknik direktör Ziya Doğan'ın tasarrufunda olduğunu belirterek, "Kadrodaki bütün oyuncularımız oynayabilecek nitelikte oyuncular onun için Trabzonspor kadrosunda bulunuyorlar. Bu hafta hocamız hazır gördüğü oyunculara forma şansı verdi. Galip gelmemizde bunun bir göstergesidir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 10:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?