5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor rahatlamak istiyor

Deplasmanı seven Trabzonspor, dış saha lideri olarak girdiği Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında Hacettepespor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak kötü günleri geride bırakmayı hedefliyor.


Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, deplasmanda gösterdiği performans ile Turkcell Süper Ligi'nin 26. hafta sonu itibari ile en iyi dış saha takımı oldu. Dış sahada gösterdiği başarıyı evinde gösteremeyen Bordo-mavili takım deplasmanda oynadığı maçlarda evine göre daha rahat maçlar çıkarıyor.


Bordo-mavili takım dış sahada oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederken attığı 19 gole karşılık ise kalesinde 13 gol gördü. 24 puan toplayan Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında en iyi dış saha takımı oldu.


Trabzonspor bu sezon dış sahada gösterdiği başarıyı evinde oynadığı maçlarda gösteremedi. Saha ve taraftar avantajını kullanamayan Bordo-mavili takım evinde oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Attığı 15 gole karşılık kalesinde ise 11 gol gördü ve 23 puan topladı.


Trabzonspor, Gaziantepspor ile oynadığı en son deplasman maçını 3-2 kaybetmişti. Ligde kötü günler geçiren ve zirve deki avantajını zora sokan Bordo-mavili takım Hacettepespor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak ligdeki kötü gidişine dur demek istiyor. 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak ligde rahat bir nefes almak istiyor.

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 16:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?