4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Trabzonspor Şenol Güneş'in peşinde

Trabzonspor, Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörluk görevine Şenol Güneş'i getirmenin planlarını yapıyor.


Şu anda Güney Kore'nin FC Seoul takımını çalıştıran Şenol Güneş, Bordo-mavili kulübün teknik adam listesinde ilk sırada bulunuyor. Bordo-mavili camiada da Şenol Güneş ismi ön plana çıkıyor.


Trabzonspor'un yaşadığı 6 şampiyonlukta takımın kalesinde olan Şenol Güneş, Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından yeniden Trabzonspor'un gündemine geldi. Takımı yerli bir çalıştırıcıya emanet etmek isteyen Trabzonspor'un hedefinde ise deneyimli teknik adam ilk sırada bulunuyor.


Güney Kore'nin FC Seoul takımını çalıştıran Şenol Güneş, Kore takımında başarılı bir performans ortaya koysa da Trabzonspor kurmayları deneyimli teknik adamı ikna etmek için görüşmelere başladı. Camiada Güneş'e yakın olan isimler devreye sokulurken, mevcut yönetimdeki bazı isimlerle iyi diyaloglar içinde olduğu bilinen Şenol Güneş'i tekrar Trabzonspor'un başına getirmenin formüllerini arıyor.
Atay Aktuğ döneminde takımın başına ikna turları düzenlenerek getirilen ancak istifa etmek durumunda kalan Şenol Güneş'in aynı sıkıntıları tekrar yaşamama adına endişeli olduğu ileri sürülüyor.


Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ile çok iyi dost olan Şenol Güneş'in ikna edilmesi için Özak'dan destek isteyen Bordo-mavili yönetim, başarılı teknik adamın ikna edilmesi durumunda futbol şubesindeki tüm sorumluluğu Güneş'e verecek.

İha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 16:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?