30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor sevgisi gösterilecek

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, pazar günü oynanacak olan zorlu Galatasaray karşılaşmasını futbolculardan daha çok kendilerinin beklediğini belirterek bu maçta Trabzonspor'un nasıl sevildiğini herkese göstereceklerini söyledi.


Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında lider Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da taraftarlar zorlu maça doğru tüm hazırlıklarını sürdürüyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nı karnaval yerine çevirmeyi planlayan bordo-mavili taraftarlar, herhangi bir taşkınlığa meydan vermeden takımlarını centilmence desteklemek istiyor.


Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği ise Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maç günü yapacakları çeşitli etkinlikler için hazırlıklarını yaparken, tüm Trabzonspor sevenlerini Pazar günü yapacakları şölene davet ettiler. Dernek Başkanı Mehmet Fındıkçı, Galatasaray maçını futbolculardan daha çok kendilerinin beklediğini belirterek, "Sivasspor maçında çıkan olaylar nedeniyle sahamız 5 maç kapandı. 3.5 aydır bu maçı bekliyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda yaptık. Galatasaray maçı futbolculardan daha çok bizim maçımız olacak. Buradan Trabzonspor taraftarının centilmenliğini herkese göstereceğiz. Kendini bilmez bir kişinin yapmış olduğu bir davranış tüm Trabzon halkına ve taraftarına maal edilemez" dedi.


Galatasaray maçı için özel hazırlıklar yaptıklarını ifade eden Fındıkçı, "Bu maçta takımımızı destekleme adına çeşitli etkinliklerimiz olacak. Bu maçta Trabzon şehri olarak çok güzel örnekler vereceğiz. Bütün taraftarlarımızı stadyuma bekliyoruz. Sabırlı bir şekilde 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının dolmasını bekledik. Centilmence takımımızı maçın başlama anından bitiş düdüğüne kadar destekleyeceğiz. Futbolcularımız da sahada kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır, ancak bu maç onlardan çok bizim maçımız olacak. Trabzonspor taraftarının takımını nasıl sevdiğini, nasıl destek olduğunu bir kişinin yaptığını tüm şehre mal etmek isteyenlere göstereceğiz. Pazar günü Trabzonspor'un nasıl sevildiğini gösterme günüdür" diye konuştu.

GÖKMEN ŞAHİN/iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 10:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?