2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzonspor sevgisi öldürdü

Trabzonspor'un Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda pazar günü Konyaspor'a 3-0 mağlup olmasını kabullenemeyen Hasan Kamil Gençoğlu (44) adlı 20 yıllık öğretmen, maç çıkışı evine gittikten sonra geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, pazar günü saat 13.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ve Konyaspor'un 3-0 galibiyeti ile sona eren maçı izleyen Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Öğretmeni Hasan Kamil Gençoğlu, maç sonrası evine gitti. Hayli üzüntülü olduğu belirtilen Gençoğlu, evde fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından Trabzon Numune Hastanesi'ne kaldırılan Gençoğlu, burada yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Okulunda ve çevresinde Trabzonspor'a olan düşkünlüğü ile tanınan Hasan Kamil Gençoğlu'nun Bordo Mavili takımın hiçbir maçını kaçırmadığı ve her yenilgi ve kötü sonuç sonrası büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.
20 yıllık öğretmen, dün Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'nda düzenlenen tören sonrasında Bahçecik Mezarlığı'nda toprağa verildi.
BEKİR KOCA - TRABZON (İHA)
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2004 Salı 12:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nail SESLİ IP: 85.99.176.xxx Tarih : 20.09.2005 20:09:37
Ben bir taraftar olarak çok üzgünüm.TRABZONSPOR un son 10 yılda yaptığı en iyi tiransfer iki kişidir.Birisi AVUROLO ve YATTARA dır.bizim yöneticilerimiz herhalde uyuyor.her yıl 3 takım küme düşüyor ve biz onlardan bir futbolcu alamıyoruz. İyileri satıyor onların parasıyla futbolcu değilde amatör topcu alıyoruz.Bu takımla ancak ilk 5 e oynarız. Cünkü yedek oyuncumuz yok.BU GİDİŞLE BİZ ANCAK 10 YIL SONRA ŞAMPIYON OLURUZ.Lütfen tıransfer yaparken adam gibi futbolcu alın saygılarımla.MUŞ tann selamlar.