5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor sıkı çalışıyor

TRABZONSPOR, DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan antrenmanda oyuncular ilk olarak kondisyon salonunda çalıştı. Daha sonra sahaya çıkan oyuncular düz koşu ve top çalışmasının ardından çalışmayı bitirdi. Antrenmanda Tayfun, Zafer Yelen ve İbrahim Yattara takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktör Şenol Güneş gribe yakalandı. Uzun süren bir yolculuğun ardından Güney Kore'den, Trabzon'a gelen ve dinlenmeden takımla birlikte antrenmanlara çıkan deneyimli teknik adamın vücudu yorgun düştü. Buna rağmen takımla birlikte olmak isteyen Güneş'in bu davranışı yönetim ve oyuncuları tarafından ilgiyle karşılandı.

Takımda, yaşanan sıkıntıları giderme adına gecesini-gündüzüne katan deneyimli teknik adamın, oyuncularını daha yakından tanıma noktasında zamanının büyük bir bölümünü tesislerde geçiriyor. Yönetim kuruluyla sürekli bir arada olan Güneş'in, sıkıntıları giderme noktasında da çözümleri anında üreterek oyuncularının kafasının rahat olmasını sağlıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kaleci antrenörü ise Alper Boğuşlu oldu. Bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Boğuşlu, futbolcularla tanıştı.

Trabzonspor 13 Aralık Pazar günü oynayacağı maç için 12 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'de Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçak ile Trabzon'dan, Denizli'ye gidecek. Oynanacak olan müsabakanın ardından Bordo-mavili takım yine özel uçak ile saat 21.00'de Denizli'den, Trabzon'a hareket edecek.

TRABZONSPOR, DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
TRABZONSPOR, DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 13:43:04
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 13:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?