5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor sıkıntılı başladı

Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına sıkıntılı başladı.

Bordo-mavili takımın bugün yaptığı antrenmana sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan İbrahim Yattara, Selçuk İnan, Colman ve Isaac katılmazken, izinli olan Gökhan Ünal ve Serkan ile birlikte milli takım kampında bulunan Barış Memiş katılmadı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ahmet Özen nezaretinde yapılan çalışmaya, sezonu kapatan Serkan Balcı ile cezalı olan Gökhan Ünal katılmazken sakatlıkları bulunan İbrahim Yattara, Colman, Selçuk İnan ve Isaac salonda çalıştı. Milli takım kampında bulunan Barış Memiş de çalışmada yer almadı.
Bordo-mavililer, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına iki grup halinde yaptıkları çalışma ile başladı. Bursaspor maçında forma giyen oyuncular, düz koşu ve ısınma harektleriyle antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise düz koşunun ardından teknik direktör Ahmet Özen nezaretinde yarı sahada koordinasyon çalışması yaptı.


Trabzonspor idmanını kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, genel sekreter Hasan Yener ve futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu da izlerken Bordo-mavili yönetim, antrenmanlarda takımı bir an olsun yanlız bırakmıyor. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, savunma oyuncusu Egemen Korkmaz ile antrenman sahasında bir süre görüşürken, başarılı futbolcu Bursaspor camiasından gelen tepkilere bir anlam veremediğini belirtti. Her maç sonrası aynı gösteriyi taraftarlarla birlikte yaptıklarını belirten Egemen, Bursaspor'a karşı yapılan özel bir şey olmadığını söyledi.


Öte yandan, Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak olan Eskişehirspor maçı öncesi sakat oyuncuların durumu teknik direktör Ahmet Özen'i düşündürüyor. Zorlu deplasman karşılaşması öncesi Serkan Balcı'nın sezonu kapatması cezalı olan Gökhan Ünal'ın forma giyemeyecek olması, sakatlıkları bulunan İbrahim Yattara, Selçuk İnan, Colman ve Isaac'in durumlarının ise hafta içinde netleşecek olaması nedeniyle yaşanan kadro sıkıntısına genç teknik adam çözüm arıyor.
Trabzonspor Sağlık Komitesi, sakat olan oyuncular için yoğun bir tedavi programı uygularken bu oyuncuların maça yetiştirilmesi için de psikolojik olarak da destek veriyor.


Trabzonspor'un 24 Mayıs Pazar günü Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maç için 23 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30'da özel bir uçakla Eskişehir'e gideceği, maçın ardından 23.30'da yine özel bir uçakla Trabzon'a döneceği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 15:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?