2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan iddialı konuştu

Karşılaşmanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bugün bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Ziya Doğan, ilk maçtaki avantajı değerlendirmeye çalışacaklarını söyleyerek, "İlk maçın avantajını değerlendirmek için yarını bekliyoruz. Dinamo Kiev, Avrupa’da başarıları olan tecrübeli bir takım. Bizim de saha ve seyirci avantajımızın yanında tecrübeli ve kaliteli oyuncularımız var. Rakibin antrenörü değişti. Yeni bir oyun anlayışıyla karşımıza çıkabilirler. Buna karşı tedbirliyiz. Rakibimizin ne yapacağından çok Trabzonspor’un ne yapacağı önemli.

Ben öncelikle her 2 takıma yakışır, centilmen bir maç olmasını istiyorum. İnşallah seyircimizin önünde iyi bir futbolla tur atlar ve Şampiyonlar Ligi’ne ’merhaba’ deriz. 3 ihtimalli bir maç, İnşallah hakeden taraf olur ve maçı kazanarız" diye konuştu. Takımda sakat oyuncularının bulunduğunu ifade eden Ziya Doğan, "Bu oyuncularımın yerine oynayacak futbolcular da kaliteli. Sakat oyuncuların da takıma katılması ile daha da güçleneceğiz" dedi.


Bordo-mavili taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen Ziya Doğan, "Acele etmesinler. Biz sakin, kendimizden emin bir takımız. Maça 2-1 avantajlı başlıyoruz. Ancak bunun da arkasına sığınmıyoruz. Bize yarayan en iyi sonucu alarak tur atlamak istiyoruz" diye konuştu.
Ziya Doğan’ın basın toplantısını çok sayıda Ukraynalı basın mensubu da takip etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2004 Çarşamba 11:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?