5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor üst kimliktir

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün şehrin üst kimliği olduğunu belirterek, bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını söyledi.


Demokrat Parti (DP) Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu, DP İl Başkanı Ahmut Uğur Zihni ve partililer, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon için birçok siyasi partinin yarıştığını belirterek, "İddialı adaylar yarışıyor.

Demokrat Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu daha önce kulübe hizmet etmiş bir isim. Trabzonspor, prensip olarak bugüne kadar bütün siyasi partilere eşit mesafededir. Trabzonspor, şehrin
bir üst kimliğidir. Hiçbir partiyle ilişkisi olmadan bütün partilerle irtibatlı olarak varlığını sürdüren Trabzonsporumuz bugüne kadar bu şekilde geldi. Tüm adaylara başarılar diliyoruz" dedi.


DP Trabzon Belediye Başkan AdayıSüleyman Aydoğdu ise, kendisini Trabzon'da şanslı ve onurlu insanlar arasında gördüğünü belirterek, "Bu kulüpte yöneticilik yapma onurunu yaşadım. Trabzonspor, 25 yıldır şampiyonluğun dışında kaldı. Son yapılan kongrede iş başına gelmiş değerli arkadaşlarımız yaptıkları önemli çalışmalarla bu yıl en iddialı sezonuna girdiler. Şu ana kadar doğru uygulamaların yapıldığını görmekteyiz. Tüm Trabzonsporlular da üzerlerine düşen görevi yaptılar. 61. dakika kutlamaları,
oyuncuların kolbastı oyunu oldukça güzel. Başarıların devamını diliyorum" diye konuştu.


Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, ziyaretin anısına DP Trabzon Belediye Başkanı Adayı Süleyman Aydoğdu'ya üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı forma hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 18:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?