5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor yemekte buluştu

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın katılımıyla bir istişare yemeği düzenlendi.


Yemeğe Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, STÖ temsilcileri ve belediye başkanları katıldı.


Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, yaptığı konuşmada bir sezonun Fenerbahçe maçıyla birlikte geride kalacağını belirterek, "Geçen sene bu sıralar çok kullanılan bir cümle vardı. 'Ne olacak bu Trabzonspor'un hali' deniyordu. Artık bugünlerde böyle bir soru şekli kalmamıştır. Böyle bir soruyla muhatap olmuyoruz. Bundan sonra da olacağımızı zannetmiyorum. Geldiğimiz noktada tüm hedeflerin içine girmiş bulunmaktayız. Bu çok önemli bir başarıdır. Bunları yaparken ekonomik anlamda çok büyük adımlar attık.


Ancak henüz Fenerbahçe'nin cirosuna gelemedik. Çünkü şehrimizin büyüklüğü bu kadar. Ama hergün projelerimizi geliştiriyoruz. TrabzonCell operatör hamlemiz var. Operatör değişikliği 250 bin civarında olsa kulübe yılda 5-6 milyon girdi olur. Sayı çoğaldıkça rakam artacak. Bunları yaparken kombine konusunda da örnek olduk. Sayın Valimiz Nuri Okutan'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Maçlarda 19 bin taraftar ortalamasıyla oynadık. Şimdi bu yıl da aynı şekilde piyasada olan kombinelerin çok kısa sürede
tüketilmesini istiyoruz. Bunun için sadece valimiz değil, diğer kurum ve kuruluşlardan da katkı bekliyoruz. Yeni sezon öncesi stadımızın üzeride kapanıyor. Taraftarlarımız daha konforlu bir şekilde Avrupa Kupaları ve lig maçlarını izleyecekler" dedi.


Sadri Şener'in konuşmasının ardından sırasıyla Trabzon Valisi Nuri Okutan, Divan Başkanı Ali Özbak, Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Trabzon Ticaret Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, söz alarak özellikle kombine kart satışlarında gereken katkıyı yapacaklarının sözünü verdiler.


Gecenin sonunda söz alan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, bürokraside birçok Trabzonlu'nun var olduğunu belirterek onları iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Bakan Özak, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri gecelerini gündüzlerini katarak çalıştıklarını ifade ederek, "Onlara gereken desteği vermeliyiz. Biz daha çok gençlik spora önem vereceğiz. Bu konuda önümüzde önemli projeler var. Bunları hayata geçireceğiz. Trabzonspor'u bu sezon başarılı görmeliyiz. Sezona
başlarken bu takım üçüncü olacak dense sevinirdi insanlar. Şimdi ligde üçüncü durumda. Futbolda istikrar çok önemli. İyi bir kadro var ama bu kadronun güçlendirilmesi gerekiyor. Bu konularda hepimiz Trabzonspor'a destek vermeliyiz" şeklinde konuştu
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 14:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?