30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor yurda mutlu döndü

UEFA İntertoto Kupası 2. Tur rövanş maçında Arnavutluk temsilcisi FK Vllaznia'yı deplasmanda 4-0 mağlup ederek 3. tura yükselen bordo-mavili takım Trabzon'a döndü. Bordo-mavili kulübün Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Arnavutluk temsilcisi Vllaznia karşısında iki maçta gol yemeden atılan 10 golün, yeni sezon öncesi moral açısından önemli olduğunu söyledi.


Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçakla Arnavutluk'un başkenti Tiran'dan saat 14:00'de hareket eden bordo-mavili kafile 3 saatlik yolculuğun ardında saat 17:00'de Trabzon'a geldi. Tiran'dan, İstanbul'a giden teknik direktör Ziya Doğan ve Serkan Balcı ise kafilede yer almadı.


Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, iki maçta atılan 10 golün yeni sezon öncesi kendileri için önemli bir moral olduğunu belirterek, "Trabszon'da oynanan ve 6-0'lık sonuç ile biten karşılaşma sonrası Vllaznia ile deplasmanda oynayacağımız maç Avrupa'daki puanımızı artırmak için önemliydi. Alınan 4-0'lık net skor sonrası keyfimiz yerine geldi. Cumartesi günü Romanya temsilcisi Otelulu Galati takımı ile 3.Tur'da oynayacağımız maç var. Cuma günü tekrar yurt dışı seyahatimiz olacak. Rakibimiz karşısında iki maçı da alarak UEFA'ya geçmek istiyoruz" dedi.


Bu sezon her kulvarda yarışan bir Trabzonspor'un olacağını belirten Sayitoğlu, "Sezona geniş bir kadro ile başladık. Her kulvarda yarışan, elinden gelen en iyi dereceleri yapmak için mücadele edecek bir Trabzonspor olacak. Hocamız UEFA İntertoto Kupası'nda genç arkadaşlara ve geçen sezon az forma şansı bulmuş arkadaşlara forma şansı verdi. Futbolcularımızın performanslarını sergileme şansı doğdu. Trabzonspor bu kadrosu ile yeni sezonda ilk 11'de bir kaç oyuncu oynama fırsatı yakalarsa bu bizim için bir
kazanç olacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2007 Pazar 23:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?