5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'a başkan morali

Başkan Sadri Şener, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'nın Belek Beldesi'nde sürdüren Bordo-mavili takımın kampını ziyaret etti.

Takımın akşam antrenmanını izleyen Sadri Şener, teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcularla görüşerek moral verdi. Şener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Takımımıza moral vermek için kampa geldik. Bütün futbolcularımızı çok iyi gördüm. Yarın federasyon yönetim kurulu ve kulüp başkanlarının yer alacağı toplantıya katılacağız" dedi.

Bursaspor kaptanı Yusuf Şimşek'in transferi konusunda henüz net bir şey olmadığını ifade eden Sadri Şener, "Yusuf için Bursaspor Kulübü'ne teklifimizi yaptık. Cevap bekliyoruz. Şu anda başka transfer düşünmüyoruz. Diğer transferleri şampiyon olduktan sonra haziran ayında yapacağız" diye konuştu.

Bu arada, Bordo-mavili takım bu akşam Gloria Golf Resort Oteli'nin sahasında yaptığı antrenmanla Fortis Türkiye Kupası'nda Salı günü Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Trabzonspor, Antalyaspor maçı öncesinde son antrenmanını yarın basına kapalı olarak gerçekleştirecek

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 09:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?