30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor'a taraftar morali

Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu maç öncesi taraftarlarıyla yemekte buluştu.
 
Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin Trapizza Resturant'ta verdiği yemeğe Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Emniyet Müdürü Arif Akkale, Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman ile bazı yöneticiler, teknik direktör Ziya Doğan ve futbolcular katıldı. 

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu yemekte yaptığı konuşmada, iyi ve kötü günde takımının yanında olan Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ettiğini belirterek, "Trabzonspor, bizim üst kimliğimizdir. Trabzonspor ile gülüp Trabzonspor ile ağlarız. 

Bu nedenle futbolcu arkadaşlarımızın sahada göstereceği performans bizim için çok önemlidir. Taraftarımız iyi ve kötü günde takımının yanında. Trabzonspor'un kentin gelişimi yanında ekonomik olarak da katkısı var. Trabzonspor, iyi ve kötü olduğu zaman bu Trabzon'a hemen yansıyor. 

Biz her zaman olduğu gibi bundan sonra Trabzonspor'un her zaman yanında olacağız" dedi.
Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale ise Trabzonspor'un 1976 yıllarında gösterdiği başarıdan sonra kendisinin de o dönemde Trabzonspor taraftarı olduğunu belirterek, "Burada bir emniyet müdürü olarak değil, bir taraftar olarak yer alıyorum. 4 büyük takımdan biri olan Trabzonspor, bu şekilde bir arada olması beni çok mutlu etti. Bunun böyle devam etmesini diliyorum" diye konuştu.
Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal da başarının birliktelikten geçtiğini belirterek, "Böylesine birliktelikle dışarıya karşı birlik olduğumuzu her zaman göstermeliyiz. O nedenle bu yemek ilk ve son olmayacak" dedi.
İha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2007 Perşembe 19:35:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?