5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'da arayışlar sürüyor!

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasından sonra takımın yeni teknik patronunun kim olacağı merkala beklenmeye başlandı.

 Arayışlarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, ilk olarak yeni teknik adamın yerli veya yabancı olmasına karar verecek.
Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasından sonra gözler, gelecek sezon Trabzonspor'u hangi teknik adamın çalıştıracağına çevrildi. Yeni teknik adam konusunda aceleci davranmayan yönetim kurulu, bu konuda hata yapmak istemiyor. Lig sonuna kadar takımı Ahmet Özen'e emanet Bordo-mavili yönetimin bu süre zarfında yeni teknik adamını bulması bekleniyor.


Kayserispor maçı öncesi Trabzon'a gelecek olan kulüp başkanı Sadri Şener yönetim kurulu ile toplantı yapacak. Yeni teknik adamın 'Türk mü olsun, yabancı mı olsun ?' şeklinde yöneticilerin görüşünü alacak olan Şener'in kendi tavrının ise yabancı teknik adamdan yana olduğu öğrenildi.


Öte yandan, Trabzonspor Yönetimi başka bir kulüple sözleşmesi bulunmayan veya sezon sonu sözleşmesi bitecek olan teknik adamlardan oluşan bir liste oluşturdu. Oluşturulan isimlerden eleme yapacak olan Bordo-mavili yönetim, Türk futbolunu ve Trabzonspor'u bilen bir teknik adamı takımın başına getirmeyi planlıyor. Trabzonspor'a fayda sağlayacağı inanılan bir teknik adamla da anlaşma zemini arayacak olan Trabzonspor, maddiyata da önem veriyor.


Trabzonspor'un gelecek sezon takımın başına getirmeyi planladığı teknik direktörler içinde yerli ve yabancı çalıştırıcılar bulunuyor. Bordo-mavili yönetimin listesinde yerli teknik direktör olarak Şenol Güneş, Giray Bulak ve Aykut Kocaman ön plana çıkarken, yabancı teknik adam olarak ise Christoph Daum, Eric Gerets, Georg Leekens, Klaus Toppmoeller, Vahid Halilhodziç gibi isimlerin yer aldığı öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 15:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?