5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'da Aybaba krizi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, teknik direktör Samet Aybaba ile yapılan transfer görüşmesinin ardından yaşananlar nedeniyle olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Sadri Şener, olağanüstü kongreye gitme kararı aldıklarını belirterek, "Trabzonspor'un teknik direktörünü bulmak için görüşmeler yaptık. Bu işler kolay olmuyor. Bu süreçte yerli ve yabancı teknik direktörlerle görüşmelerde bulunduk.

Samet Aybaba ile prensipte anlaşmaya varmamızın ardından hiç hak etmediğimiz eleştiriler aldık. Gerek yönetim kurulu içerisinde gerekse camiada Samet Aybaba'ya anlamsız bir tepki oluştu. Futbolculara çok ciddi ödemeler yaparken
'Nereden buldun?' diye soran yok, ama bu işlerde öylesine meraklı ki herkes, bilen, bilmeyen konuşuyor. Samet Aybaba ile görüşülen süreçte yaşananlar nedeniyle olağanüstü kongreye gitme kararı aldım. Ama henüz kararı imzalamadık" dedi.


"Kongrede yeniden aday olacak mısınız ?" şeklindeki soruya Başkan Şener, "Şimdilik bir şey söylemek istemiyorum. Ben devam eder miyim, etmez miyim bilmiyorum. Çünkü yaşananlar çok sıcak gelişmeler. Daha sonra bakacağız. Ama Trabzonspor'u bizden daha iyi yönetecek biri varsa gelir yönetir" şeklinde cevap verdi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 09:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?