4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Trabzonspor'da Bursaspor mesaisi

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışmaya sürdürdü.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ahmet Özen nezaretinde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, hafif sakatlıkları bulunan kaleci Tolga Zengin ve Gökhan Ünal doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Golcü oyuncu Gökhan Ünal'ın adalesindeki sakatlığın geçtiği, ancak gribal enfeksiyon nedeniyle takımdan ayrı olarak çalıştığı belirtildi.


Bordo-mavili futbolcular, kısa süreli düz koşunun ardından, iki grup halinde pas çalışması yaparken ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.
Bu arada, Trabzonspor'un antrenmanını ilköğretim okulu öğrencileri izleyerek, futbolcular ve teknik heyet ile fotoğraf çektirek Ahmet Özen ve takım kaptanı Hüseyin Cimşir'e çiçek verdi. Bordo-mavili takımın antrenmanını Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yöneticiler de izlerken Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.


Öte yandan, 17 Mayıs Pazar günü Trabzonspor ile Burasspor arasında oynanacak olan lig maçının biletleri satışa sunuldu. Maraton tribün 30 TL, kapalı tribün (kenar) 50 TL, kapalı tribün (orta) 75 TL, VIP tribün 120 TL'den satışa sunulan biletlerin, Sadri Şener Sosyal Tesisleri, Biletx gişeleriyle ve www.biletix.com.tr adresinden temin edilebileceği açıklandı.

İha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 18:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?