3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Trabzonspor'da görev değişimi

Trabzonspor, teknik direktör Lazaroni'nin görevine son verdi... Trabzonspor'da üst üste gelen kötü sonuçların ardından kaynamaya başlayan kazan ilk olarak Brezilyalı teknik adam Lazaroni'yi yuttu. Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Ziya Doğan, Bordo-mavili ekibe konuşmaya değil, iş yapmaya geldiğini söyledi.

Lazaroni gitti...

Yönetim Kurulu'nun üç gündür yaptığı toplantılarının ardından Lazaroni ile yollar ayrıldı. Bordo mavili takımı çalıştırması düşünülen isimlerin başında Ziya Doğan'ın adı geçiyor. 

Taraftara son mesajı

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, bordo-mavili taraftarların takımlarını bir oğulları gibi görmelerini istediğini belirterek, çoğu zaman takımın onların şevkatine ve desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Trabzonspor taraftarının bazen çok agresif olduğunu belirten Lazaroni, "Taraftarımız bazen çok agrasif oluyor. Onlardan takımlarını bir oğulları gibi görmelerini istiyorum" dedi... 

ZİYA DOĞAN TRABZONSPOR'DA... 

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Ziya Doğan, Bordo-mavili ekibe konuşmaya değil, iş yapmaya geldiğini söyledi.
Trabzonspor yönetiminin Brezilyalı teknik direktör Sebastiao Lazaroni'nin sözleşmesini feshetmesinin ardından anlaşmaya vardığı Ziya Doğan, öğlen saatlerinde hayayoluyla Trabzon'a geldi. 

Havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Doğan, Bordo-mavili ekibe konuşmaya değil iş yapmaya geldiğini belirtti. Doğan, "Yeniden Trabzon'a gelmekten çok mutluyum. Heyecanlıyım. Trabzonspor'un güçlü bir kadrosu var. Takımı biran önce görüp oyuncularla tanışmak istiyorum. Takımın en çok fizik ve kondisyonunu merak ediyorum. Konuşmaya değil, iş yapmaya geldim" diye konuştu.

aa/İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2006 Perşembe 15:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?