30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor'da gözler golcülerde

Trabzonspor'un gol ayakları Gökdeniz Karadeniz, Ceyhun Eriş ve Umut Bulut gol atmayı unutunca bordo-mavili takım da galibiyeti unuttu. Ersun Yanal, yönetiminde 1 galibiyet, 3 yenilgi alan Trabzonspor'da gözler gol ayaklarına çevrildi.

Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, maçı kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor. 3 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor'da gol ayakları gol atmayı unutunca bordo-mavili takım da galibiyeti unuttu. Ersun Yanal yönetiminde ligde oynadığı 4 maçta sadece 1 galibiyet elde eden ve 3 mağlubiyet alan Trabzonspor'da gözler gol ayaklarına çevrildi.

En son golünü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 3-2 kaybedilen Beşiktaş karşılaşmasında sezonun en erken golünü kaydeden Gökdeniz, 50 gündür süren gol özlemine Gaziantepspor karşısında son vermek istiyor. Ligde 6 golü bulanan milli oyuncu, takımın en çok gol atan oyuncusu durumunda. Yıldız oyuncu 5 haftadır rakip kaleleri havalandıramıyor.

Ceyhun Eriş ve Umut Bulut ise ligde en son gollerini 11. haftada oynanan Ankaraspor maçında attılar. Umut Bulut'un ligde 4 golü bulunurken, Ceyhun'un ise 3 golü bulunuyor. Yattara ve Mustafa Keçeli'nin ise 1'er golleri bulunuyor. Trabzonspor 14. haftaya kadar 5 oyuncusunun ayağından gol buldu. Bordo-mavili takım hükmen mağlup sayıldığı Sivasspor maçıyla birlikte Ankaragücü, Kasımpaşa, Kayserispor, Denizlispor, Galatasaray maçlardın da gol bulamadı.

İşte Trabzonspor'un gollerini atan oyuncular.

2. Hafta: Gençlerbirliği Oftaşspor - Trabzonspor: 0-2 Umut, Gökdeniz
3. Hafta: Trabzonspor-Çaykur Rizespor............: 5-1 Umut (2), Ceyhun (2), Gökdeniz 1
4. Hafta: Bursaspor-Trabzonspor....................: 1-1 Gökdeniz
6. Hafta: Vestel Manisaspor-Trabzonspor........: 1-1 Gökdeniz
7. Hafta: Trabzonspor-Konyaspor..................: 1-0 Gökdeniz
9. Hafta: Trabzonspor-Beşiktaş ....................: 2-3 Gökdeniz, Yattara
11. Hafta: Trabzonspor- Ankaraspor................: 2-1 Umut, Ceyhun
14. Hafta: Gençlerbirliği -Trabzonspor..............: 2-1 Mustafa Keçeli

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 14:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?