4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Trabzonspor'da Gross sesleri

Teknik direktör sorununu bir türlü çözemeyen Trabzonspor'da her gün yeni bir isim gündeme geliyor. Bordo-mavili kulübün gündemine son olarak İsviçre'nin Basel takımını çalıştıran Chiristian Gross geldi.

Trabzonspor'da teknik direktör sorunu çözülmedikçe her gün yeni bir isim Bordo-mavili ekibin gündemine geliyor. Yurtdışında birçok teknik direktörle görüşen Trabzonspor yönetiminin yaptığı görüşmeler halen bir sonuç vermedi.

Her gün yeni bir ismin gündeme geldiği Trabzonspor'da yeni isim ise İsviçre'nin Basel takımını 10 yıldır çalıştıran Chiristian Gross. Sezon sonunda Basel takımıyla yollarını ayıran Gross, disiplinli ve istikrarlı yapısıyla biliniyor. Deneyimli teknik adamla yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, Gross ile birlikte Trabzonspor'un gündeminde yer alan Vahid Halilhodziç ve Santini gibi isimler de sıcaklığını koruyor.

Ayrıca Odense Boldclup takımını çalıştıran Lars Olsen ile de Danimarka'da bulunan Genel Sayman Mahmut Aksu'nun görüşme yapacağı öğrenildi.

ARONGO DEFTERİ KAPANIRKEN, ATİBA HUTCHİNSON AŞKI SÜRÜYOR

Bu arada Trabzonspor yönetimi, transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. İspanya'nın Mallorca takımında forma giyen Venezuellalı oyuncu Juan Arango'nun transferinden yüksek bonservis maliyeti nedeniyle vazgeçildi.

Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Mallorcalı yöneticilerle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. 4.5 Milyon Euro'luk bonservis bedeli karşısında geri adım atmak durumunda kalan Bordo-mavili yönetim bu transferi şimdilik dondurma kararı aldı.

Ayrıca uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde yer alan Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen Atiba Hutchinson'un transferini bitirmek için Genel Sayman Mahmut Aksu bu ülkteye gitti. Kulübün yetkilileriyle bir araya gelmesi beklenen Mahmut Aksu'nun bu transferi bitirmek için çaba harcayacağı belirtildi.

Öte yandan kadrosunda bulunan yabancı oyunculardan bazılarını bırkamak durumunda kalacak olan Trabzonspor ilk olarak Kamerunlu oyuncu Rigobert Song ile yollarını ayırmayı planlıyor. Sezon başında gösterdiği performansla büyük beğeni kazanmasına rağmen ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaşatan Song'a gelecek olan tekliflere açık olan Bordo-mavili yönetimin, oyuncunun bonservisinde kolaylık sağlayacağı da belirtiliyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 11:45:34
Güncelleme :20 Haziran 2009 Cumartesi 11:49:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?