4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Trabzonspor'da hazırlıklar sürüyor

Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından akşam saatlerinde yaptığı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni nezaretinde yapılan antrenmana, izinli olan Milan Stepanov ve Szmykowiak ile Konyaspor ile anlaşan Mehmet Yılmaz katılmazken, sakatlıkları bulunan Fatih Tekke, Erdinç, Fatih Akyel ve Djokaj takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bordo-mavili futbolcular, yaklaşık 2.5 saat süren antrenmanda, kondisyon ve top çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı çok sayıda taraftar takip ederken, Bordo-mavili takımın eski futbolcuları Hami Mandıralı ve Hamdi Arslan da antrenmanı izledi. Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift idmanla sürdürecek. 

Öte yandan Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, takımdaki sakat oyuncuların durumu konusunda bilgi verdi. Başarılı bir ameliyat geçiren Fatih Tekke'nin hızlı bir tedavi süreciyle beraber hiçbir probleminin kalmadığını ifade eden Güney, takımda sakatlık problemi olan 2 futbolcunun Fatih Akyel ve Stepanov olduğunu söyledi. Fatih Akyel'in koşulara başladığını ve topla da çalışmalar yaptığını söyleyen Güney, futbolcunun 1-2 gün içinde toplu çalışmalara katılabileceğini ve tedavisinde olağanüstü bir değişiklik olmadığı takdirde lige hazır olabileceğini belirtti. 

Stepanov'un ayak bileği bağlarında kısmi bir yırtık olduğunu belirten Güney, "Yarın kendisine düz koşu yaptıracağız. Yapılacak yüklemelerde ağrısı olmazsa 2-3 gün içinde toplu çalışmalara başlamasına izin vereceğiz" ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor Yönetim Kurulu da, bu akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Nuri Albayrak başkanlığında toplandı. Takımın Almanya'da yaptığı kampı ve transferdeki gelişmeleri değerlendirecek Bordo-mavili yönetimin, gelinen son durum hakkında bilgi alışverişinde bulunacağı kaydedildi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2006 Çarşamba 01:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?