5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'da hedef 2'de 2

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, iç sahada arka arkaya oynayacakları Konyaspor ve Galatasaray maçlarından arzu ettikleri sonuçlarla ayrılmaları halinde ligde çok önemli bir virajı başarıyla geçmiş olacaklarını söyledi.


Turkcell Süper Lig'nde 23 ve 24. haftalarda iç sahada Konyaspor ve Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, bu maçların büyük önem taşıdığını vurguladı. Trabzonspor'un Konyaspor ve Galatasaray maçlarından galibiyetle ayrılması halinde lig yarışında büyük bir avantaj yakalayacağını kaydeden Hacısalihoğlu, "Evimizde arka arkaya oynayacağımız Konyaspor ve Galatasaray maçlarında arzu ettiğimiz sonuçları alırsak önemli bir virajı başarıyla dönmüş oluruz. Umuyorum ki,
önümüzdeki 2 haftayı hedeflediğimiz şekilde tamamlarız. Futbolcu kadromuz bunu başaracak güce sahiptir. Bu anlamda oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz" dedi.
Ligde son haftalara girilirken oyundan çok neticenin önemli hale geldiğine dikkat çeken Hacısalihoğlu, bütün takımların bu anlayışla sahaya çıktığını söyledi. Trabzonspor'un son haftayı kayıpsız kapattığı için sevinçli olduklarını dile getiren Hacısalihoğlu, bundan sonraki haftalarda kayıpsız geçirilen her haftada hedefe daha da yaklaşılacağını ifade etti.

"ŞAMPİYONLUK KELİMESİNİ TELAFFUZ ETMEDİK"
Sezona başlarken 'şampiyonluk' kelimesini telaffuz etmediklerini belirten Hacısalihoğlu, Bordo-mavili takımın hedefinin Avrupa kupalarına katılmak ve ligi zirvede tamamlamak olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu:
"Biz sezon başında 'Trabzonspor şampiyon olacaktır' gibi bir cümle telaffuz etmedik. Onu lig sonunda hep birlikte göreceğiz. Bu konuya ligde oynanacak olan en son maçtan sonra gönül rahatlığıyla söyleme imkanımız olur. Ama bizim sezon başından beri hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak ve ligi zirvede tamamlamaktır. Trabzonspor bu hedefine uygun bir şekilde yoluna devam etmektedir."

"YATTARA'NIN HERHANGİ BİR PROBLEMİ YOK"
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Yattara'nın performans düşüklüğü ile ilgili olarak da, "Yattara ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Yattara'nın da kulüple ilgili bir problemi yok. Onun haricindeki konular tamamen teknik konulardır. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bu konudaki görüşleri önemlidir" dedi.
Trabzonspor camiasının lig sonunda yarışı zirvede tamamlamak için kenetlenmesinin şart olduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, "İyi ve kötü günde takımı sahiplenirsek başarıyı yakalamak çok daha kolay olacaktır. İstediğimiz hedefi yakaladığımız zaman da, bunda hem payımız hem de gururumuz daha fazla olur" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 13:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?