30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor'da kamp hareketli geçti

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da gerçekleştiren Trabzonspor'da Antalya kampı geçtiğimiz yıllara oranla hareketli geçti. 

Bordo Mavililer'de 24 Aralık 2006 da Antalya'da başlayan 2. yarı hazırlıkları 11 Ocak 2007 tarihinde tamamlandı. Teknik Direktör Ziya Doğan oyuncularına 2 gün izin verdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Pazar günü saat 19:30'da toplanacak olan Trabzonsporlu futbolcular, Konyaspor'la oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başlayacak. 

Trabzonspor'un Antalya kampı geçtiğimiz yıllara oranla oldukça hareketli geçti. Takımın Polonyalı oyuncusu Szymkowiak kulübe gönderdiği mektupla futbolu bıraktığını açıklarken, bu karar Trabzonspor'da şaşkınlığa neden oldu. 

Bordo-mavili takımın Antalya kampı sırasında Teknik Direktör Ziya Doğan'ın eski öğrencisi olan Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz ile el sıkışıldı. İstanbul'da Mısırlı oyuncu sağlık kontrolünden geçirilmesine rağmen Trabzonspor yönetiminde yaşanan anlaşmazlık oyuncunun tekrar eski takımına dönmesi ile sonuçlandı. 

Brezilya'nın İnternacianol takımında kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından Türkiye'ye gelen ve takımın Antalya kampına katılan Fabiano Eller, Trabzonsspor'da kalmak istemediğini belirterek Bordo-mavili yönetimden anlayış beklediğini açıkladı. 

Trabzonspor'un sezon başında Alman Herta Berlin takımından büyük umutlarla transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Marcelinho, Bordo-mavili takımda ilk yarıda kendisinden bekleneni veremedi. Antalya kampının son gününde ise Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'dan iyi bir teklif alan Trabzonspor yönetimi, Brezilyalı oyuncusunu bu kulübe verdi. Marcelinho dün Almanya'ya giderken, Alman kulübü ile 2 milyon 750 bin Euro'ya el sıkışıldığı öğrenildi. 

Trabzonspor Antalya'da bulunduğu süre boyunca 3 hazırlık maçı yaptı. İlk hazırlık maçını Ankaraspor ile yapan ve 1-0 mağlup olan Trabzonspor, 2. hazırlık maçında da Almanya'nın 2. lig ekiplerinden Karlsruhe takımına aynı skorla mağlup oldu. Son hazırlık maçını Almanya'nın 2. lig ekiplerinden FC Carl Zeiss Jena ile yapan Trabzonspor sahadan 4-1 galip ayrılarak Antalya kampını tamamladı.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 16:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?