5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'da Kayserispor mesaisi

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında kendi sahasında Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Yapılan çift kale maçta Gökhan Ünal ve İbrahim Yattara attıkları gollerle göz doldurdu.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ahmet Özen yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kampında bulunan Barış Memiş ve hafif sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Egemen Korkmaz katılmadı.


Antrenmanı Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yöneticilerin yanı sıra Trabzonspor Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ve Trabzon Karadenizspor'un futbolcuları da takip etti.


Bordo-mavililer, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Oyuncular, antrenmanın geri kalan bölümünde yarı sahada iki grup halinde koordinasyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Gökhan Ünal ve İbrahim Yattara attıkları gollerle göz doldurdu. Alanzinho'nun yaptığı şık hareketlerle beğeni toplarken, antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. 2 saat süren bir çalışmanın ardından antrenmanı tamamlayan Bordo-mavili takım Kayserispor maçı hazırlıklarını basına kapalı olarak sürdürecek.
 

İha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 17:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?